Sunday, October 27

Perempuan dan Cemburu


Assalamualaikum

happy weekend yg sedang bercuti, yg kerje haha.selamat bekerja =)

Cuba imagine korang dalam situasi ini.

tengok tajuk tu 'Perempuan dan cemburu' haaah! memang kena kan dengan orang pompuan ni.
korang try baca conversation dibawah ni,








korang boleh lihatkan betapa kebudak-budakannya si senah awesome tu. Iye aku faham kau cemburu dengan si kamisah white tu sebab die kawan baik boyfriend kau. Tapi fikir scara logik lah,kalau si kamisah white ni nak sangat kat boyfriend kau tu dah lama di ngorat sejak time sekolah lagi. Just kerana si kamisah white ni pi jumpe sekali.*bukan dating pun.
Hang nak hingganq sampai pi serang kat facebook pasepa ceq. 

satu lagi kan, si kamisah white kan dah kata dia hormat kawan baik die dah ade girlfriend means die memang tak de hati laahhhh kat boyfriend ang senah awesome ooi...perhaps si Kamisah white nak bertunang dah,nampak sangat die tak kebuluq nak kat boyfriend ang.

awat la ceq ni pi nyusahkan diri gaduh pasai ni..

Inilah jadinya bila perempuan cemburu,kewarasan akalnya hampir hilang sampai sanggup memalukan diri sendiri. Cuba korang fikir, betapa rendahnya tahap IQ senah awesome sampai siap kutuk si kamisah white. Ini salah satu faktor kenapa orang lelaki senang sangat fed up dengan orang perempuan.
Aiihhh kecian kat si Kamisah white tak pasai kene serang.


konkulasinya,korang-korang orang perempuan yang cantik lagi berilmu, bila datang cemburu tu.Istifar bebanyak sebab time ni shaitoonn best sangat nak kawan dengan korang.

happy reading yea.

p/s : kalau benda ini jadi kat korangkan,settle cara elok2 tau.Diplomasi gitu.Jangan gaduh2 buruk nooorr..


1 comment:

nik ros said...

nasib baik jenis yg tak cemburu. maybe salah satu faktor sebab suami jenis tak layan sgt pompuan kot. dia lebih pada kwn lelaki ngan kete jea..hihi