Monday, May 13

A day with them.

Assalamualaikum warga-warga gumbira's.

hewhew.
Sabtu lepas,saya dengan bersukahati dan bergumbira nya ingin melawat sahabat baik ku yang memang sibuk kerja memanjang ini.Heh elly and naz.Aku sayang korang tauu,nasib baik dah kerja tak lupa aku.hoho.
Em dah lama aku tak berjalan-jalan explore nature and places.Bile nak keluar jee,asyik naik motor je.Motor tu pun dah meluat tengok aku.hihi. Kali ni merantau sikit ke negeri orang dengan menaiki bus.Hoyeah! hoyeah! kaki ku bakal lenguh and longgar urat sarafnya. Almaklumlah malas nak bersenam cengginilah.
Jadi setibanya aku disini disambut dengan angin dingin dan kabus.So apalagi pilah serang deme.Berjalan-jalanlah kami area tempat kerja dieorang ini.
Dari awal aku jejak kaki kat tanah sejuk ni,aku dah terpesona ngan kecantikan garden ni.Tapi aku tahan nafsu nk bergambar dulu sebab nk pergi jumpe sahabat baikku ini.hehe. Then,bile dh jumpe dieorang.Sembang-sembang nk pergi lunch.Aku soh hold dulu perut keroncong dieorang tu and teman aku pergi garden ni.'Ini kat Arizona garden' katenye si naz.heee..
Cepat myra..capture-capture..(sambil posing cute).ellehh gwiyomi laa tu *elly

elly said : eeeii tembamnye aku.lain kali tamolah pegang camera.bg kt naz.hoho



cik elly ni memang manje ngade-ngade tau.Pergi mane2 je,aq ni jd babysitter die je.haha

suke garden ni,ade mini maze garden.Ini konon-konon tersesat dlm maze gitu.

View from above.

kabus time.gile mengigil.hoho

leaf ceiling,see ade ulooorr besoooorrr laa..





roses,elok jee menjalar kat pagar.cantik.cantikkkkk laahh.

hey! saye minum hot chocolate tauuu..degil tamo pakai jaket.

last skali,lihatlah kecantikan elly berjulingan mata.

okay,itulah saat-saat yg takkan ku lupa.Sayang korang ketat-ketat.
Nanti ade masa aku mai kaco korang lagi yee.

2 comments:

Cik Bluewendy Wendy said...

wah.. genting tuh.. best2!! chantek shawl u dear.. =)

Myra Abdullah said...

hehe.tenkiu.huu.