Wednesday, April 10

Genre drama dan filem pilihan hati korang.

Assalamualaikum.

Kisah-kisah kehidupan.Diadaptasi dari drama-drama televisyen and filem.Sometimes apa yang kite tengok kt TV tu ada juga yang pernah jadi dalam chapter kehidupan kita kan.Tapi korang rasakan korang belajar tak dari semua tu.*Tepuk dada tanya diri sendiri.
Kalau citer pasal drama-drama and filem ni..Ala korang mesti lg expert laa.Sebab sy ni bukan kaki wayang or hantu tv.haha.Jenis myra,kalau ade citer best jee baru layan..kalau tak,emm rela buat kerja lain.hihihi.

Banyak yang kita boleh pelajari dari sketsa-sketsa kehidupan ni contoh macam ni..
macammmmmm ni...

Gossipsanasini.
Hah,kalau bab citer or rancangan macam ni.Terpulanglah pada diri sendiri nak layan ke tak.Jujur myra katakan,kadang sy layan juga tapi layan kosong je.Ada baik buruknya bila kita tengok sketsa macamni.

AntaraDuaDarjat
Hah ni best,main emosi bagai.hahaa.
Woi minta simpang jangan jadi kat myra nnti.Mauuu meleleh air terjun kt muka ni..*eh.

CiterHantu.
Ni den kurang gemar sikit.horror-horror bagai.*aku penakut.NGAKU. tapi citer hantu sekarang ni kat banyak yang ada unsur komedi.Yang tu myra leyh layan..hehe.

Superheroes 
Bab fiction story ni,memang myra layaaannnnn..sebab best main ngan fantasi ni.And..and sangat kagum dengan karya-karya agung yang mampu dihasilkan si encik pengarah! hebat!.

CintaTigaSegi
Hah,inilah yang selalu sangat drama and filem punya citer.Tapi ok,sebab its reality "Aku suka kau.Kau suka Dia"last-last aku frust menonggeng.haha

haha.

sebenarnya banyak lagi kan.
tapi yang paling myra giler suka tengok semesti nya genre komedi lah.
bukan hape,
seronok gelak-gelak ni.Biorlah orang nak cakap gelak macam hantu ke hape yang penting kita enjoy citer tu disamping memberi kegembiraan dalam hati kan.
Ketahuilah Ketawa itu seribu satu ubat segala penyakit jiwa.




2 comments:

Nurul Nasuha said...

kalau Suha..Suha suka cerita hantu,romantik dan sedih

Myra Abdullah said...

hehe..uiiss tu main airmata tu.hekhekk