Sunday, September 2

MerdekaRaya


Salam Merdeka semua
 still not to late right?.hehe

Happy Merdeka day! Malaysiannnnnnnnnn ^0^

last day,the day after merdeka day..my mum was organize a small makan-makan for friends.The reason my mum buat makan-makan ni pun cause 1st weeks raya kiteorang beraya kat kampung.So adik and termasuklah myra sekali punyelah dok bising tak dapat beraye with members.My mum dengan berbesar hatinya organize this small party but with condition i need to help her ^-^ hehe tak menang tangan saya didapur. And sorry tak sempat capture foods and my bro's friends photos...huhu.My bad,now still dilemma not eats rendang banyak-banyak! laku sangat..To those that came thank you so much =) May Allah swt bless you. 
Yang tak datang tu,takpelah..bukan rezeki nak jumpe korang kan.Inshallah umur panjang tahun depan pulak yee.hehe macamlah lain hari tak leh jumpe heh!



with elly siblings,their so funny and cute =) 


my lil sister friend,semangat merdeka gitu =)

mate alien with elllllllyyyyyyyyy cat.hehe miaaaaww-miaaawww..





oh before i forgot.

i wanna say this,

" i'm PROUD to be MALAYSIAN "


the end.
hihii





1 comment:

Nur Iffany said...

salam.. jemput singgah n follow shoppylegacy.blogpot.com :)