Monday, March 12

Come Clean

salam readers,
How are you today?? moga-moga sihat and in a mood yea =D

talk-talk.. gossip.. gossiping..talk behind..talk in front ( eh betul ker grammar aku ni.huh! )
aahh..semua about cakap-cakap laa kan. tapi entry ini tak ade kene mengena dengan Nurulcakapcakap tau.
pernah alami situasi ini??
sila jujoq nohhhh..*angkat tangan siapa pernah buat dan pernah jadi mangsa.
~`saya pun angkat tangan ini..hukhuuukk : (

everyday,bile log in to facebook..blog ni..mesti ada sahaje cerita-cerita sebegini.
belum lagi dengan keadaan sekeliling..
mak cik joyah mengata kat mak cik senah..
Abg man mengutuk si pak ali..
yang depan mata..pulak lain kerenahnya..
alaaaahaaaiii...

wahai hamba-hamba Allah swt ,bersaralah dari melakukan perbuatan ini..
remember this is a Circle of life. Happening to every human/people..*Alien taktau laa kan..
just Come Clean if there anything that not satisfied,yup..its may hurting the person. At least you're being honest and not hypocrite.
but..don't forget to say apologize even though its not your fault..its enough to showed that you're sincerely and mean it. In case,the person can accept the words..let pray to Allah swt cause Only Allah swt willing to do everything.

this entry is not mentioning to anyone..its just some advice and my thought to be shared.

and the pictures below , tak de kena mengena dengan tajuk entry ye..

doing assignment at A&W * huuiih dah lame tak minum root beer berfloat-float ice cream ni.huuu

team members =D



Another story,
budak kecik pun terror main Angry Bird dari mak sedare nye. *shhh.malu seh.
pandai guna Ipad dari mak sedarenye.* yelah mak ngah tade Ipad.huuu Laptop ade.
ini kes jeles dengan budak bucuk sorang ni..



happy day yea peeps.
senyum selalu yee..
tak nak sedih-sedih.
nanti cepat tue =)

3 comments:

Megat Najmuddin said...

makan tak ajak..hehe

myra abdullah said...

Megat Najmuddin : hehehe..sorry =D

hijabisbeauty said...

Assalamualaikum semua..

jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

http://hijabismybeauty.blogspot.com/

sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
InsyaAllah

terima kasih senyum2 [:)]