Thursday, February 23

Dissapointed

Assalamualaikum wbt bloggers,

whatsuppp!! haha..dah mcm what-Sup! hehehehe..
cuti semester seminggu ni,myra lepak kt rumah jee...everyday doing the same things.
except assignment laa..yeaaaaa.Thanks God still have assignment to do.If not 'GILA' laaah sy dirumah ni.

mesti korang akan cakap "kenape tak keluar jejalan?"

eh..keluar jeee jejalan..tiap-tiap hari.
Jejalan kat luar rumah tengok pokok-pokok bunga..
Jejalan sidai kain..angkat kain diampai..
Jejalan hantar dan ambik mak kat tempat keje..
Jejalan pergi rumah orang...menyibuk.

tak jejalan gitu!
( buat loyar pulak eeh..=,=)

seriously aku boring terperap doing same things..


mesti korang akan cakap " kenape tak ajak member hang out?"

ehh..ajak!!!!!!!!!!!!!!

tipulah tak ajak an..

macam biaselah bila berkawan dengan orang-orang yg ade 'kepentingan lain'
~ sorrylah nnti boyfriend aku tak kasi
~ sorrylah beb,duit tak de
~ sorrylah mak aku tak kasi jejalan jaoh-jaoh
~ alaa assignment tak siap lagi
~ aku keje lah beb.next time lah.
(antara excusenye.....)

ok,if 'sorrylah beb,duit tak de, alaa assignment tak siap lagi, aku keje lah beb.next time lah'
yang ni aku boleh terima..sebab 1st..DUET takde,nk wat cmne an,student biaselah.
2nd Assignment tuuuh mestilah diutamakan dulu..
3rd, memang salah aku pon..dah tau bukan hr cuti membe sape soh g ajak an..


tapi excuses yang lain tuh..memang USELESS giler!
boyfriend tak kasi??? Hello there! boyfriend tu belom lagi lafaz akad nikah kt tok kadi kot..
mak tak kasi keluar jaoh-jaoh?? haha. Liar giler!! keluar malam-malam dengan Bf sampai ke negeri orang boleh pulak..



Ok friends..aku tak mintak korang utk follow ape yg aku nk..its just sometimes spending time with korang.
Bila korang ajak aku keluar,aku ON je..even aku busy that time, i'll try my best to spent time ngn korang.
A little bit disappointed here..

its ok friends, i'll accept the way u are..and i'll accept all things u do to me.THANKS A LOTS  =D
and don't worry about me..if u can live without me.Me neither.


dears,bloggers friend..
myra minta maaf if entry ini teremosi sedikit..dan janganlah terase yee..
tidak tertuju kepada sesiapa..
PEACE YOOO!!!

finally,

3 comments:

hidaya shamsudin said...

Thanks for dropping by my blog ;-)

Do keep in touch.

Nizam Ijam said...

singgah nak mengomen :P

myra abdullah said...

hidaya shamsudin : most welcome dear =D

Nizam Ijam : hahaa..tu je.kehkeh