Monday, January 23

Orientasi Pink people dan seangkatannya




Assalamualaikum wbt semua.... =)

aduhaaaii..sepatutnya kene wat post ni dah lame daa....tapi akibat menyelesaikan perkara yg penting dahulu seperti siapkan assignment/makan buah limau berkotak-kotak/sakit perut (anda pasti tahu dimana destinasi akan dituju ,apabila sakit perut melandakan..hihihihi)dan pelbagailaaaaaaaahhhh.errmmm  tertangguhlah gamaknye. Hehe,bukannya blog ni tak penting...tapi ade lagi hal yg lagi pentingkan?
=======================================================================

Alkisah,

Disuatu pagi yang indah alaaa-ala glooommmy gitu..
semua tentera Pink People diarah kan untuk pergi ke pengkalan baru untuk menjalankan latihan pengenalan ketenteraan bagi pelajar-pelajar freshiee yang bakal bertukar warna. Maka dengan itu,segala pangkat dari sarjan----koperal----dan geng kawat turun padang.
Pangkalan baru bertempat di Hutan Lipur Kanching yang sudah lame didiami Monkey Army akhirnya ditawan oleh Askar Pink People.HAHA. dengan bangganya mereka memulakan aktiviti dengan guuumbira lagi senang hati..

namun terdapat beberapa scandal yang harus diselesaikan...
'alahaaaaaaii dieorang ni..."

"Pinkmail"

"FallingInPink"

"PinkypainStomach"


"GoingDelivery..Pink"

" MuncungInPink"


"SkuadPink in order"
'ade geng tentera udara..tentera laut..tentera darat..tentera dasar laut..tentera hutan pun ade.aaaarrrkkk!'

"Kegumbiraaan PinkPeople to catch the Awannnn"

"PinkPose"



namun,malang tidak berbaur..akhirnya Monkey Army kembali bersemangat untuk menjajah tanah tumpah kelahiran mereka dengan menghalau Pink People and the gengs..




sekian, ini sahaja report saya =D
dari the Secretary of Pink People .HAHA.

10 comments:

Anonymous said...

huaaaaaaaaaaaaaa.......
i like... like...

myra abdullah said...

hahaha..me toooo =D

p!q4h b@guss said...

haha.. serius lawak... :p

Encik Troll said...

Apa yang monyet monyet tu tengok? Ia dan ia menggali lubang ke? Pelik dan sangat curious lar. -.-

myra abdullah said...

p!q4h b@guss :kt sane lg lawak...hihihii

myra abdullah said...

Encik Troll : eh tak laa..monkey army sedang memakan sisa-sisa tepung akibat tinggalan peperangan.heheheh

Si qusowt said...

comel la muncung pink 2!hiihi

follow n coment sini

hit me back ya klo ade mase

nadia arrumaisha said...

bestnyer tengok....


hahahah si kera tuh dtg mgkn sbb ader makanan kot...biase mcm tuh laaaa

myra abdullah said...

Si qusowt : hehe..mmg comel kan.pink people mmg comell-comell gitu.hihiihi

myra abdullah said...

nadia arrumaisha : haah,mmg kiteorg kene serang ngn monkey2 tu bile nk start mkn...huuu