Wednesday, January 11

Gian membaca,ada jugak???

salam readers,
huuuh..1st of all...lamanyeee tak update entry.rinduuuuuu...^-^ (lepas rindu kejap..inhale..exhale..inhale..exhale..huh! )

hey cik adik..cik kakak and encik abang sumee!!
Nak tanye ni, dalam banyak-banyak bahan membaca macam...
buku-buku..
majalah..
novel..
artikel...
komik..
newspaper 
and macam-macamlah.
korang pilih yang mane???

ker korang tak pilih yang mane-mane...haha.
hish rugilah...MEMBACA AMALAN MULIA..MEMBACA JAMBATAN ILMU..
haaaa..apa lagi.hehe habis keluar semua slogan kempen membaca kang.hehehe =)
entry ni bukan sebab hari itu myra pergi pameran buku kat shah alam tuh tapi sebabnya sudah lama saya meninggalkan tabiat membaca akibat lack of time.haha.ayat pemalas sebenarnya.hihihi

baru-baru ini,myra pergi kedai buku popular laa..hish,memang tak boleh masuk kedai ini nanti habis semua nak borong kan cik fina (best friend yg slalu membazirkan duit kat kedai buku) hehe.beb jom lepak kinokuniya...=D
tapi this time pergi dengan adik,asalnya nak beli file jerrr...
last-last beli english novel and komik.hihihi
lagipun ..kedai buku popular ini always ade novels and books promotion.tuh yang syok!hihihi

ermmm...korang perasan tak?
kalau novel bahasa..dalam RM20 korang dah boleh dapat sebijik. Yang best-best pulak tuh.
tapi english novel..mesti RM 29.90 and above..maybe cause tax cost.yelah kot?
nak lagi murah...beli jer KOMIK.haha....=D  RM10 and below...
cakap pasal komik teringat pulak member-member yang giler kumpul komik. Especially Akma,sampai satu closet dier punye collection.Honestly,dok rumah die seminggu pun baca sehari semalam pun tak habis-habis.haha.

ohh,saya sangat memerlukan self enrichment boooooooooooooksss....pleaseeeeee....

this is new novels i had bought..baru bace chapter 1st.haha.

hah! yang ni komik kembara...SETTLE,awal-awal lagi habis! apa yang bagus baca komik kembara ni,sebab banyak info about the title that you can get.believe me!


wahai kawan-kawan marilah membaca...hihihi untuk entry kali ini saya jadi kanak-kanak ribena demi menyeru   masyarakat bloggers untuk membaca..walaupun sememangnya mereka sedang MEMBACA !!!
well done friends =D

4 comments:

IFA Athirah said...

komik Mr. Boom baca tak? dia pasal sains. menarik gak tu. 8.90 je.hoho

myra abdullah said...

MR Boom?? hihi..nanti myra try cari..

Paris Lipton said...

kite suke jugeeee baru beli 2novel,

myra abdullah said...

hehe..membaca mnambah ilmukan..