Wednesday, January 25

Blackforest ke Domino's

Assalamualaikum wbt peopleeeeee!
Yooo..hari ini,myra sangat berbangga untuk melakukan kempen memberi salam seperti yang di war-warkan oleh AnwarHadi. Dah tengok ke belom???kalau beloom meh singgah sini jap jeee....
pastu mai sini balikkkkk yeee..

OOOOOraaaiit!, Try tengok Mancis di bawah ini..

 color pink right? terkejut????? tak terkejutttt??? oooh man! myra memang terkejut laaa..yelaaa selalunye color dark brown kan.sekarang dah mesra alam pulak tukar ke color pink.Suker laaah! tapi bukan boleh guna selalu...huuuuu.
AMARAN kepada perokok tegar!! jangan..JANGAN!  beli mancis ni..sebab nanti sayang nak gune.hihihi


ehemm...eheeemmm..lari topik neh!!!
REFER TO THE TITLE AGAIN !!

jeeeenggg-----jeeeeeeng-------jeeeeeennng-----jeeeeeengggg..
(hari ini saya sangat suke menyanyikan lagu tema latar movie, berpunca dari mmber iaitu, aida semasa di science lab yang tetibe bertukar menjadi penyanyi opera pulak akibat menunggu giliran untuk guna kalkulator tersayang cik fina..Haha.)
Inilah BLACKFOREST
-
-
-
CAKE!!!
TARAAAAAAAAAAAA!!!!!

 Special for Sazly a.k.a Fina Boyfie, surprise birthday for him...well actually not soo surprise laaa.mamat ni dah boleh agak bile tengok one of my friends muncul. 'or maybe,kiteorang lari plan.hakhakkkkkk'

apepon,Happy Birthday laah to you eeh sazly.semoga menjadi Manager yang success selalu.hahaa.ayat membodek nk pizza free =D

sesi suap menyuap..'sweet lewtiuuuuuuu' bak kate Juen.hihihih


huhuhu....yummmmmy,fina next time bagilah kat aku lebih sikit.hihih..ni sejemput sangat.huwawaaaaa..

Pizza...Pizza....sudah maaaaaliiiiiiiiiiiiiii ooooooo...


glllurrrpppp..terExcited pulak.heee

and finally,
blackforest cake is Happily Ever After at perut-perut kami & pekerja Domino's =D


9 comments:

Paris Lipton said...

uishhh black forest tuuuu dap dap dap :)

Encik Troll said...

Peerrrggghhh...!!!! Teruja tengok aih. Lapaq kek dah. :D

myra abdullah said...

Paris Lipton : haha.mmg sedap tau awk! tak puas mnkn 1 slice jep.hihi

myra abdullah said...

Encik Troll : hehe.sy lg teruje tauuuu!! dah lme tak mkn piza.kes baru jee bape minggu lps.hihihihi

zOeY zAu YaH said...

sedapnya...salam knl =)

Anonymous said...

hehe tharu plak!
abis la kantoi cik aida tgk tih..
huhu thanks tlg aq,
luv u <3

myra abdullah said...

anonymous a.k.a. cik fina : you're welcome dear =)
zOeY zAu YaH: hehe salam perknalan.anyway mmg sedap =)

ZaroL said...

Da lama tak pegang mancis, rindu la pulak. Heee~

myra abdullah said...

zarol : heee.pgang je tape..jgn gune utk merokok sudah yee..tak elok tok kesihatan laa