Wednesday, November 30

Fashion Show College Community & Release the Stress!



Last monday,at Plaza Alam Sentral Shah Alam telah berlangsung satu pertandingan busana muslimah antara kolej-kolej komuniti and its really impressed.I've invited by my dearest lecturer Mrs Hanna.For sure lah,hehe saya datang hehe.Ylah saya memang suka menyibuk tengok fashion show ni.Terima kasih sesangat kat Fina and June also the driver's (Fina's Brother) sebab sudi menemani saya.Korang memang bestlah =)
The event really GLORIOUS cause  the judges is Salikin Sidek,FaraDheeba,Adnan Hassan and .....(hehe tak ingat dah). Furthermore,Semua Kolej yang join the event had their own strategy and all the costume impressed the judges.Tak menang pun dapat sijil penyertaan its really honor right? bukan semua orang had chooses like them. Kolej yang memenangi 1st prize is College Community Temerloh dapat RM500,trofi and Salikin Sidek new books "buku tuh tak keluar lagi kt pasaran,sedap jer minah tuh dapat". Lagipun,die memang layak dapat cause her's design giler awesome perhabs Zahnita pulak yang pakai.^-^.hey korang sorry tak leyh upload gambar-gambar busana yang awesome dan gorgeous tuh.(i've my the reason)
again,sooorrry if loading..the entry to many pictures.=D







sayangnyer Fina kat aku.Hukhukk *terharu..

shawl polkadot?hihii

two gorgeous friends.Gorgeous ker?haahah *joke

sempat lagi membe aku sorang ni nak posing ngan kete awesome ni.hihihi


.tangan kiteorang dipenuhi dengan Mee Goreng Special dari Bagan Corner Plaza Alam Sentral .thanks a lot for the delicious Mee Goreng ever! Last photo with FaraDheeba.*sukernye die memang nicelah..hihi,siap cakap kedah ngan kiteorang.Yang berbaju Hijau tuhlah Lecturer tercinta =) Mrs Hanna yang sememangnye giler slumber bersapa umpama teman lama and Babai-bubyee dengan Salikin Sidek.



Happy Reading and dears all readers..May God Bless You'll ^-^

4 comments:

Yui Light said...

Fashion show? Awesome! Best! >w<

myra abdullah said...

mmg awesome! hehehe.=)

Syariniey Amran said...

Like your style
comel n funky ^^

myra abdullah said...

hehe =)
thanks a lot sis for dropped by and your comment ^-^