Friday, October 7

silver beads.

hurm,dah belajar fashion design mestilah bab-bab menjahit manik ni tak lari dari rutin practical aku.adoyaaai..honestly,beading sewing really tired and kinda boring.betul-betul kuat cabarannya.macam dah berperang pula bila jahit manik ini.hehe. but the result is really cool.Seriously,baju kurung tradiisional and moden sekarang ini kebanyakan mesti ada corak-corak manik yang awesome-awesome loor. eeyh,banyak betul mak-mak datin yang minat nak tempek manik-manik ini kat baju dieorang.haaiih,makin kayo laa cik kak-cik kak yang rajin menjahit manik macam cik finaree kite.haha.


eeyh over pulak effect lighting kat baju ni.

this the real colors.just sweet!




focus sikit.heh camlah cantik sangat kau buat!*its okay saya newbie..beselah tuh.

that all,good night peeps.may god bless you ^-^

6 comments:

Bella Ayub said...

tu awak buat ekk?? berbakat ouh.. cantik

myra abdullah said...

yup.hehe.
thanks bella.
sy budak bru blaja.=)

I K A :) said...

wahh , lawanya yg kaler oren tu ^^

myra abdullah said...

yeke lawa.thanks yea.

Yui Light said...

Waaaa cantik >w< Ohsem yaw ohsem! Nanti bleh buka kedai. Kekeke :B

myra abdullah said...

hehe.insyallah.ade rezeki bolehlah bukak.hehe