Friday, October 28

Goodbye Babeyh!!

salam readers,
hari ini hujan kan..time petang. Basah kuyup aku balik kerja.hehehe.


alkisahnya,
(malaslah nak citer panjang-panjang,aku pendekkan cerite.heee...)

sudah tamat riwayat handphone Sonny Ericsson aku.huwawaa..(bajet macam aku pakai Blackberry plak.haha.)
Goodbye Darling..
Goodbye Cayang..
terima kasih kerana sudah lama menemani aku bersama songs playlist yang di download dan di Bluetooth.tidak lupa bersama kita menyimpan kenangan istimewa di photos album tercinta.=/  akan ku kenang jasa baikmu!
Muaaaaaah!! xoxo.



"tulah kau sape suruh tak check dulu handpone dalam beg tuh!!!
kan dah kene Hujan!!!"

"alaa..nak buat camner,bende nak jadi (ayat redha). biarlah..boleh bela ikan dalam aquarium terbaru ni.hihihih"

"bela ikan aperkejadahnya!! skrin dah masuk air,pastu bateri plak dah kembong.haha"



disebabkan kecanggihan teknologi sekarang ini,handphone semakin nipis..that why lah,aku letak kat poket seluar pun tak sedar! huhu.


p/s : sekarang pakai handpone skrin black and white balik.hehe.

4 comments:

Mustika Hayati said...

nice blog! maybe we can follow each other if you want? :)

myra abdullah said...

hehe.thanks!!! my pleasure to be one of your follower.^-^!!

Paris Lipton said...

sony la best! hoho padehal sume pon pkai bb duhhh

myra abdullah said...

hehe..
tak mampu lg utk pkai bb..
perhaps,gune jer ape yg ade.hehe