Tuesday, September 6

sanggup ang singgah sini..huhu

salam readers,
special thaaanks to my friends merangkap kawan baik kat kolej yang sanggup singgah mai tanjung dawai.
kiteorang taak jumpe since cuti semester and practical time.agak lame tuh,uuh! almaklom masing-masing busy dengan practical life an.bile dah jumpe,adoyai macam-macam citer.air segelas pun tak cukup.hehehe.

seriously tak aspect pun fina nak mai tanjung dawai,yelaah agak jauh dengan kampung die nun di Penang sana.
rindu punye pasal,die mai gak.huwawaaa..meh sini si kecik peluk ang ketat-ketat.*eeyh over plak myra ni.hihi

dah laa taak mau citer panjang-panjang,jom tengok our photos.hihi.



hah,nampak tak tiang-tiang yang pecah tuh,hehehe..my cousin cakap (ntah bape haribulan) jeti tanjung dawai di landa ribut.yang heraan tuh,tang tengah-tengaah jer yang rosak.tang si fina ni dok posing laa..bahagian hujung dan depan okay jer.hehe.*kuasa ALLAH swt.



 random of us.last-last camera handpone aq jugak yang die suke.huhuu
tak plan pun nak pakai colour grey,sampai2 jer tengok same colour.huhuhu


some words,

No comments: