Sunday, September 11

OPEN HOUSE at AVON and FIZA'S

salam readers,

hari ni,myra beraya-raya..EAT-EATed! 1st open house today at AVON with my mum..huhu,makan sambil shopping barang AVON.eeyh pandai dieorang ni an,buat open house sambil jual barang dieorang hihi. my mum pula leka sembang-sembang with member-members die.takde kerja lain laa myra.Melantaklah saya.huhu.yang BESTnyer boleh capture photo with MISS MALAYSIA iaitu SOO WINCCI.then,banyak tips kecantikan boleh dapat dari die.*wink-wink. sembang-sembang dengan die macam sudah lama kenal seh! myra memang TABIK SPRING! laah kat Wincci sebab die ini kira success woman,PENYANYI,MODEL and LAWYER! wah!! saya nak jadi macam dielaaah!*berangan jaap.hihihi. 

see myra that sooo pendek ^0^

after open house at Avon,continue at Fiza's house.hurmm mula-mula datang dengan fina pastu salah cari rumah si fiza.*anyway salah aku jugak tak dapatkan address betul-betul,hish myra ni kesian fina tau.huhukhuk .sorrrrrrrry FINA!!!!
then,kiteorang balik rumah sebab fina ada hal.huh! myra ni pulak jenis tak puas hati selagi tak pergi rumah si Fiza.Myra online facebook ,tengoklah kot-kot si Fiza ni online ker?tapi bukan die yang online.kakaknyer yang online.apalagi tanyelah addressnyer! *huraaaaaaaay!!! finally dapat gak pergi rumah Fiza.ALHAMDULILAH!
~ajak fina balik..huh! tak mahunyer die.huhu.sedih.myra pergi jer sorang-sorang.
seronok dapat juga raya rumah Fiza.hihi.

okay,these all the picture for the day! see it yea ^-^

si kembar ini suker sangat tangkap gambar.hehe.tak larat nak layan.hehe


with kak Yuni ^-^

myra and fiza ^-^



kak yuni with Lily

NOTE : Malasnyer nak pergi keje esok.huhuu.

4 comments:

NaRuFiQ said...

hana tajima~

myra abdullah said...

haha..mane hana tajima?

Ummi_R❀salici❀us said...

pic semua cantik2....nice angle :D

myra abdullah said...

hey ummi.thanks for dropping by here.