Friday, August 5

Tinggal Jejak Di pertama kompleks.

salam readers,
today sudah masuk kali ke-2 my lovely sandal mengakhiri zaman perjuangannya bersama ku.

last week,tuesday.
neng..neeeng...searching for parking,yeeaahaa..GOTTCHA! park elok-elok. "tuup!" bunyi ape daa..
ignore jelah,first things lock motor dulu karang tak pasal-pasal kene rembat.
terus kan berjalan........*dalam hati 'asal tak comfortable jer kat kaki ni' terus tengok kaki

whaaaarghhh! sandal tercaaaaaabut!!! what should i do now!!
dengan slumber dan hati yang tabah,aku teruskan berjalan demi sampai ke butik.
*huhuuu...sandal yang ku beli di Hypershoe berharga RM 9.90, selama 2 tahun setengah kita bersama akhirnya kau tewas jua*

-tamat kisah sandal 9.90-


today,Friday..
its friday-friday got get down on friday...Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend..
( singing 'friday by rebecca black') *mood happy 
sampai depan KFC sebelah pertama.."ehh,why my sandal 'ade mulut'?" ushar jap.pehal pulak sandal purple aku ini.
"aaaiyoooyoo! dah longar...hujung tanduk ini,macamana ini???huuuuhu... (ushar orang sekeliling)
alamak ade pulak 'pakcik' tengah tengok aku yang terpial-pial kat situ.
*takpe..taakpe...Cool myra...steady ...JALAN....*
'pooouup' pusing belakang.

 tertanggal tapak sandal laaa...hihihihihi
akhirnya aku biarkan 'jejak terindah di pagi hari didepan pertama komplek' sungguh kenangan terindah!

-tamat kisah sandal 5.00 (beli time promosi harga jatuh)-



sandal 9.90 aku its looks like this laaa...


note: if anyone see sebelah tapak sandal bersaiz 38 dihadapan pertama kompleks *SILA IGNORE* saya malu sebab buang sampah merata-rata."makcik/pakcik cleaner Maafkan Saya!!"

2 comments:

nik rosmawati said...

cantik sandal mcm tu :)
simple jea

myra abdullah said...

betul-betul..
simple is easy right!